• ساعت : ۰۰:۰۰
  • تاريخ :
     ۱۳۹۹/۰۶/۱۲ 
  • تعداد بازدید : 297
  • کد خبر : ۲۱۴۸
رتباط ویدیو كنفرانس بخشدار،شهردار و رئیس شورای شهر لالجین با ستاد مدیریت بحران وزارت كشور

ارتباط ویدیو کنفرانس بخشدار،شهردار و رئیس شورای شهر لالجین با ستاد مدیریت بحران وزارت کشور در راستای تاب آورسازی شهرها

به ریاست اسماعیل نجار و با حضور مدیران استانی برگزار شد؛ نشست ویدئو کنفرانسی برنامه ریزی تبیین و همکاری های اجرایی تاب آوری شهرهای همدان، نهاوند و لالجین

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: در سال ۸۷ یک کمپین جهانی زیر نظر سازمان ملل در راستای تاب آوری شهرها در برابر مخاطرات طبیعی راه اندازی شد که مکزیکو سیتی، استانبول و همدان در این طرح شرکت کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان مدیریت بحران کشور، اسماعیل نجار رئیس سازمان مدیریت بحران کشور پیش از ظهر امروز در نشست ویدئو کنفرانسی با مدیران استان همدان، با تسلیت ایام شهادت سالار شهیدان اباعبدالله الحسین (ع) و آرزوی قبولی عزاداری‌ها، اظهار کرد: امسال محرم متفاوتی داشتیم و بلوغ فکری و نظم‌پذیری مردم که پیوند عمیق و عاشقانه با امام حسین(ع) دارد، آشکار شد و با رعایت پروتکل‌ها و مقررات بهداشتی و حفظ سلامت عزاداری‌ها برگزار شد و ایران به حسینیه بزرگی تبدیل شد و همه مردم به نحو مناسبی توانستند در عزاداری‌های این ایام شرکت کنند.
نجار در ادامه تصریح کرد: این طرح با همکاری بخش خصوصی و با عضویت شهر همدان درکمپین تاب آورسازی شهرها باهمکاری ستاد پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری همدان، موافقت با عضویت ۹ شهرستان دیگر این استان درکمپین تاب آورسازی توسط سازمان مدیریت بحران کشور انجام پذیرفته است.
دبیر شورای عالی مدیریت بحران کشور با اشاره به پایلوت شدن شهر لالجین در زمینه زلزله وآتش سوزی در این طرح افزود: برای شرکت در این طرح، فهرستی با مضمون ۱۴۰ سوال در رابطه با امکانات و خطراتی که هر شهر را تهدید می‌کند به شهرداران داده شد که پس از پاسخ دادن و جمع آوری این پرسشنامه با بررسی یکایک آنها نقاط ضعف و قوت هر یک از شهرها تعیین گردید.
نجار با تاکید بر مضامین این طرح نظیر مخاطره همراه با مقاومت، جذب، جایگزینی، انطباق و دیگر موارد که یک شهر برای داشتن خصوصیت تاب آور بودن باید به آن جامه عمل بپوشاند، گفت: سازمان مدیریت بحران کشور فقط مسئول حوادث و مخاطرات طبیعی است که بازرسی از این اماکن و یافتن نقاط ضعف در همین راستا می باشد.
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با تاکید بر اهمیت ارتقای سطح آگاهی شهرداران و دستگاه های همکار مدیریت بحران کشور درباره تاب آورسازی شهرها، تصریح کرد: رویکرد اصلی این طرح آسیب پذیری کمتر و انعطاف پذیری بیشتر برای شهر ها در برابر تنش ها و حوادث است به گونه ای که یک شهر تاب آور، شهری آماده است که در مواقع اضطراری به سرعت به شرایط جدید پاسخ داده و با کمترین آسیب به کار خود ادامه خواهد داد.
در ادامه این جلسه مدیرعامل شرکت ایمن زلزله سدید  اطلاعاتی در خصوص سامانه های طراحی و ساخته شده کشف و ارزیابی زلزله و قطع گاز شامل سنسورشتاب نگار، دیجیتایزر و قطع کننده گاز به حضار ارائه کرد. همچنین باتوجه به لرزه خیزی و ریسک بالای زلزله در نهاوند و عبورگسل از میان بافت فرسوده در نهاوند، این شرکت اعلام آمادگی نمود، تا نسبت به نصب و راه اندازی سه سامانه اتوماتیک شناسایی زلزله و قطع گاز در نهاوند بصورت رایگان و با ساختار شبکه ای اقدام نماید.
شایان ذکراست از خروجی دیجیتایزر می توان در مرکز فرماندهی برای قطع برق، آب و گاز و نیز اعلام هشدار سریع استفاده نمود.

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.1.7.0
    V6.1.7.0